Powered by Blogger.

Saturday, June 16, 2012

3D/4D scan


Assalamualaikum Little Caliph..



anak ibu & ayah ni.. malu-malu ye.. fikir ape sayang? tangan xmo alih2 asyik pegang kepala je..

Semalam ibu dan ayah dah ke hospital untuk register sbb nak melahirkan kamu di hospital tu.. hospital pilihan ibu dan ayah ialah Columbia Asia Hospital, Cheras. agak jauh sikit hospital ni from Ampang Puteri. Initially, ibu plan nak deliver kamu at Ampang Puteri.. tapi selepas ditimbang tara beberapa perkara, kami sepakat utk ke Columbia Asia Cheras. mula-mula ibu ingat mahu yang lebih dekat di Setapak. tapi xde doktor muslimah disitu.. jadi ibu terus ke Cheras dan booking Dr. Norshida.

sepanjang perjalanan balik, ayah xhenti2 tengok gambar kamu ni.. excited betul ayah dapat tgk anak dia ni.. Thank you sebab posing siap senyum lagi kat ibu and ayah=) Dr. Norshida pun kata, jarang2 nak capture gambar baby senyum ni..

tak sabarnya nak jumpa kamu! moga semuanya baik-baik saja ye sayang..

=)

16.6.12

1 comments on "3D/4D scan"

...:::yaniemora:::... on January 9, 2013 at 11:57 AM said...

salam..saya nak tanya..kat columbia asia hosp tu bayar brape ye untuk 3d and 4d scan?

Post a Comment

 

little caliph kami Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez | Distributed by Blogger Styles | Best Credit Cards