Powered by Blogger.

Monday, April 2, 2012

1st baju little caliph


Assalamualaikum little caliph,


finally ibu & ayah bought 1st baju for you. 31 March 2012. hehehe, siap tulis tarikh beli lagi. actually we just jalan2 kat jusco when we saw this cute pyjamas from Anakku. kami belum tahu lagi jantina kamu samada boy or girl but definitely fall in love with this blue color pyjamas. ayah cakap, xpelah if baby girl pun, ape slh pakai blue color,kan?




baju ni saiz 0-3 months. hope you will like it. tapi nenek cakap baju ni macam kecik. so maybe kamu boleh pakai sekejap je sbb baby cepat membesar. price untuk baju & seluar adalah harga lain2. selama ni ibu ingat just 1 harga untuk sepasang baju baby, rupanya x. hahaha.. harga baju & seluar lebih kurang RM40+ setiap helai, so Rm 80+ untuk sepasang. patutnya kawan2 ibu selalu kata, bukan murah nak bela seorang anak. tapi, Allah dah janji, setiap anak akan membawa bersamanya rezeki=)






Baju ni pula, ibu & ayah rasa sangat sesuai utk dijadikan baju jalan2=) siza 0-6months. yang ini ibu just beli baju je. xpe, nanti kita cari seluar yang boleh match dengan baju ni ye=)

Ini sajalah cerita pasal baju pertama kamu yang ibu & ayah belikan. next time, ibu ceritakan pasal 1st vitamin & 1st buku untuk kamu yang kami belikan. till then=)

02042012 


3 comments on "1st baju little caliph"

aTy _faRed~ on April 3, 2012 at 10:44 AM said...

comelnyer baju...:) kene ade gak baju baby new born sebab mase lahir baby nanti tak ley pakai baju yang besar2..nampak tak selesa..:)

fatiha on April 3, 2012 at 4:28 PM said...

betul tu.. kene beli new born.. eh,aty belum bersalin lagi ke? dah beberapa hari xupdate blog.

MissRhana on April 7, 2012 at 8:13 PM said...

rindunya time2 excited nak beli baju baby dulu :)

Post a Comment

 

little caliph kami Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez | Distributed by Blogger Styles | Best Credit Cards